Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Locust on the Saddle
Locust on the Saddle (HU)
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Locust on the Saddle Üzenőfal (0)
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Locust on the Saddle koncertek
Locust on the Saddle Fotók
Még nincs feltöltve fotóalbum. Töltsd fel a zenekarod fotóit most >
Locust on the Saddle hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Locust on the Saddle cikkek a Hunderground Magazinban
Akiket a mocsár füstje megcsapott
Doom-Stoner málházás Magyarországon
Mint újra és újra tapasztalhatjuk, a zenei műfajok népszerűségüket illetően hullámvasúthoz, vagy még inkább mérleghintához hasonlíthatók: egyszer fenn, másszor lenn. Pár éve kezdődött például a metalcore feltűnő térhódítása, ami ma már talán lecsengőben van, vagy mondhatnánk az emót, ami ugyan már rég nem az, aminek indult, de néhány borzalmas popcsapatnak köszönhetően – a nevüket nem írom le, annyira visszataszítóak, úgyis mindenki tudja, kikre gondolok – reflektorfénybe került. Úgy tűnik aztán, hogy metal vonalon föltámadóban van a thrash, és még sorolhatnánk a példákat, de a cél nem ez, hanem konkrétan egy műfaj ’hírbe hozása’. Persze ez az ’egy műfaj’ is összetett és szerteágazó azért, szóval nem is olyan egyszerű a történet. ( 1)
Tovább >
Sziget 15, 1. nap, észak-északkelet
Idén immár a tizenötödik Sziget fesztiválra kerül sor Óbudán, a Hajógyári-szigeten; a ’93-ban indult sorozat időközben Európa egyik legjelentősebb éves kulturális eseményévé nőtte ki magát. Ezzel együtt soha nem vonzott túlzottan, mégpedig leginkább azért, mert soha nem hívtak olyan előadót, aki igazán érdekelt volna. Illetve ez így nem igaz, csakhogy aki érdekelt volna, azt többnyire meg tudtam nézni máshol, máskor is. Idén viszont az átlagnál izgatottabban vártam az eseményt, mivel pár hónapja újra felfedeztem magamnak nyolcadikas általános iskolás korom egyik kedvencét, a Nitzer Ebbet, egyikét azon kevés előadónak, amiket ma is meg bírok hallgatni az akkori kedvencek közül. Nem kicsit szánalmas, hogy a programfüzet szerint német előadóról beszélünk, hiszen náluk britebbet keresve sem lehet találni a Sziget idei fellépői közül (legalább a Napalm Death-t sikerült eltalálni, ha már a britek szóba kerültek).
Tovább >
Olvasd el Hunderground Magazinban megjelent összes cikket >
Adatok
-
tamas.szabo@meh.hu
Locust on the Saddle biográfia
A Locust On The Saddle zenekar 2003-ban alakult Budapesten, a mai felállás 2004 tavaszára stabilizálódott: Vass Imre – ének, Szipszer Szabolcs – dob, Nagy Gergely – basszusgitár, Szabó Tamás – gitár. A zenei irányként már a kezdetektől fogva a doom/stoner/sludge stílusok voltak megcélozva, vagyis rengeteg korai Black Sabbath valamint new orleans-i sludge hatású riffek (lásd Down; Floodgate; Acid Bath), stoneres elszállós betétekkel + a stílusra jellemző üvöltős-dallamos énekkel megfűszerezve. Koncertszinten voltak megmozdulások Budapesten (Kék Yuk, Vörös Yuk több alkalommal; Süss Fel Nap),  ... Olvasd el a teljes biográfiát >